(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Odnošenje kabastog smeća: subota 30. maj iz Nove Pazove, Vojke i Krnješevaca a prve subote u junu iz Podunavlja • Broj zaraženih u Srbiji od Covid 19 je 11.300, u poslednja 24 sata preminula je jedna osoba, izlečeno 6.438 osoba • Roditelji neće plaćati vrtić tokom epidemije • IZBORI 2020: OO SNS saopštava da "Zajednica Srba" obmanjuje građane da je na zajedničkoj listi sa SNS-om • Produžen rok za prijavu upisa dece u vrtić na teritoriji opštine Stara Pazova • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Oblačno sa kišom i grmljavinom, uz sunčane intervale, temperatura od 9 do 17 stepeni
Info 16.01.2013.
Stara Pazova
U poseti Kosovskoj Mitrovici

Na severu Kosova, Srpska nova godina svečano je dočekana u Kosovskoj Mitrovici koncertom na otvorenom koji je organizovan od strane Opštine Stara Pazova. Sa Srbima sa Kosova i Metohije Novu godinu po Julijanskom kaledaru dočekali su direktor vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Aleksandar Vulin, i prvi čovek staropazovačke opštine Đorđe Radinović.

Vulin je ovom prilikom istakao da Srbija ima čemu da se raduje i da se ona raduje svom Kosovu i Metohiji, a da Kosmet treba da se raduje Srbiji.

Poseta Kosovu predsednika opštine Đorđa Radinovića, bio je poziv od strane KUD-a “Kosovski Božur”, koji je pre mesec dana boravio i gostovao u Staroj Pazovi. - „Pružimo jedni drugima šansu, treba da se držimo zajedno i verujemo u bolje sutra“. –poručio je Đorđe Radinović svim prisutnima. Opština Stara Pazova će u narednom periodu potpisati povelju o bratimljenju sa opštinom Kosovska Mitrovica na čelu sa predsednikom Krstimirom Pantićem. Potpisivanje povenje dalje vodi ka saradnji ove dve opštine.

Srbe sa severa Kosova u Srpsku novu godinu svojom pesmom uveo je pevač Milan Topalović Topalko.