(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Odnošenje kabastog smeća: subota 30. maj iz Nove Pazove, Vojke i Krnješevaca a prve subote u junu iz Podunavlja • Broj zaraženih u Srbiji od Covid 19 je 11.300, u poslednja 24 sata preminula je jedna osoba, izlečeno 6.438 osoba • Roditelji neće plaćati vrtić tokom epidemije • IZBORI 2020: OO SNS saopštava da "Zajednica Srba" obmanjuje građane da je na zajedničkoj listi sa SNS-om • Produžen rok za prijavu upisa dece u vrtić na teritoriji opštine Stara Pazova • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Oblačno sa kišom i grmljavinom, uz sunčane intervale, temperatura od 9 do 17 stepeni
Info 14.01.2013.
Novi Banovci
Veselo u klubu penzionera

Po tradiciji, sinoć je bilo veselo i u Klubu penzionera u Novim Banovcima gde su članovi ove organizacije čekali pravoslavnu Novu godinu. Ljiljana Jazić, predsednica Udruženja penzionera je pozdravila penzionere na početku slavlja i podsetila da je smeh zdrav. Poželela im je dobro zdravlje i puno smeha u Novoj godini.

Zatim je pročitala pesmu penzionerke Ane Leonov. Za razliku od dočeka kalendarske Nove godine, sinoć nije bilo nagradne tombole, ali je zato organizovano takmičenje u plesu, a nadmetala su se tri plesna para. Tročlani žiri je je za najuspešniji par proglasio Sofiju Mirčetić i Iliju Milovanovića. U kategoriji pevača amatera pobedio je duet Slavica Savić i Nadežda Borojević.

Ljiljana Jazić ispričala je u takmičarsKoj konkurenciji jedan vic, međutim žiri je bio mišljenje da je smešniji vic Zoranke Jovanović i ona je u ovoj kategoriji pobedila. Pobednici su od muzičara dobili po jednu bespolatnu poesmu, a od Kluba penzionera po jedno piće. Slavlje je trajalo uz red pesme, red narodnog kola do posle jedan sat iza ponoći.

Fotografija: pobednici u pevanju, pričanju viceva i plesu (M.Mijatović)