(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Do 5. marta ove godine vlasnici oružja su u obavezi do zamene stare papirne oružne listove za nove plastificirane sa čipom • U celoj Vojvodini obustavljen rad škola i vrtića do 21.februara • Svako treće i naredno dete u opštini Stara Pazova od ove godine ima pravo na besplatan vrtić • U toku izgradnja levog koleseka na pruzi Beograd – Stara Pazova • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od 4 do 11 stepeni
Info 02.08.2019.
Stara Pazova
Za vikend se očekuju velike gužve na naplatnim rampama

„Putevi Srbije“ spremno i organizovano dočekuju prvi avgustovski vikend, jedan od najfrekventnijih u letnjoj sezoni, kada se očekuje pojačan intenzitet saobraćaja na srpskim autoputevima.

Prošlog vikenda je kroz naplatnu stanicu u Staroj Pazovi u oba smera prošlo 110 hiljada vozila je prošlo poslednjeg julskog vikenda kroz naplatnu stanicu u Staroj Pazovi u oba smera.

Povećan broj vozila je primetan tokom celog dana, ali je najveća koncentracija u popodnevnim satima, što treba izbegavati, ukoliko je moguće.

U cilju što brže prohodnosti sve naplatne stanice i šalteri rade bez pauze, tako da su čekanja svega nekoliko minuta a sve je popularnija i elektronska naplata putarine i na ovaj način se odvija svaki treći prolazak kroz naplatnu stanicu.

Putem internet stranice www.putevi-srbije.rs, aplikacije za mobilne telefone „Putevi Srbije“, društvenih mreža kao i promenljivih poruka na portalima postavljenih duž autoputeva moguće je stalno se informisati o situaciji na srpskim putevima.

Iz ovog preduzeća apeluju na sve učesnike u saobraćaju na maksimalan oprez i strpljenje u vožnji, jer nekoliko minuta bržeg dolaska svakako nije vrednije od života.