VESTI: Potpisani ugovori o dodeli subvencija za staropazovačke poljoprivrednike, iz budžeta izdvojeno 10 miliona dinara • U utorak i sredu obustava saobraćaja tokom dana na putu Nova Pazova - Batajnica • SPORT: Odbojkašice Jedinstva iz Stare Pazove pobedile su u prvom meču polufinala Kupa Srbije Ub rezultatom 3:1 • VREME: Kiša, temperatura do 9 stepeni • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 655 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Info Stara Pazova 23.04.2012.
LOKALNA AKADEMSKA MREŽA

Stara Pazova je prva opština u Srbiji koja će za svoje studente učiniti korak više. Naime, pokrenuta je realizacija projekta pod nazivom “Lokalna Akademska Mreža” koja ima za cilj prikupljanje podataka studenata i naravno svih onih mladih ljudi koji imaju završen fakultet, radi povezivanja sa lokalnim preduzetnicima, kompanijama i slično.
Opština Stara Pazova je napravila elektronsku bazu podataka u kojoj će biti arhivirani svi podaci jednog studenta. Sa druge strane, na primer, poslodavac će u narednom periodu imati pristup bazi i preko pretraživača moći će da zatraži, zanimanje i kadar koji mu je potreban radi zapošljavanja nove radne snage i stručnjaka u određenoj oblasti. Dovoljno je da student popuni upitnik koji se nalazi u elektronskom obliku na sajtu www.starapazova.eu, baner sa desne strane, ili da dođe lično u Kancelariju za mlade, ili na info pult u Opštinsku upravu u Staroj Pazovi, i ručno popuni upitnik, sa koga će se podaci uneti u bazu. Realizacija ovog projekta je još samo jedan dokaz da se priznanje dodeljeno Opštini Stara Pazova u 2011 god, kao najboljoj lokalnoj samoupravi, opravdava i u 2012. godini.