(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Staropazovčanin izvršio samoubistvo ispred Skupštine Srbije. Beživotno telo muškarca pronađeno u Gajićevoj bari • Turistička organizacija predstavlja brošuru 250 godina Slovaka u Staroj Pazovi na sajmu u Bratislavi • Do kraja januara izmena režima saobraćaja na putu Stara Pazova - Stari Banovci • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od -2 do 5 stepeni.
Kultura 31.12.2012.
Stara Pazova
Ana i Mihaela pobednice Hita godine

Ana Vereš sa pesmom „Četiri bele guske“ i Mihaela Kočiš sa pesmom „Šta da radim sa dragim“ postale su pobednice ovogodišnjeg izbora Hita godine u organizaciji RTV Stara Pazova. Već tradicionalna manifestacija 12. po redu, održana je u petak u pozorišnoj sali u Staroj Pazovi, kada se za titulu hit godine takmičilo 12 pesama u izvođenju staropazovačkih intepretatora slovačkih
narodnih pesama. Ovo je bilo po prvi put, da su dve pesme osvojile isti broj glasova gledalaca u sali, a i same pobednice Ana Vereš i Mihaela Kočiš su bile iznenađene. Direktor RTV Stara Pazova Jovica Gagrica je čestitajući pobednicama uručio i poklone - slike. Jednu je donirala Mesna zajednica Vojka, a drugu Udruženje likovnih stvaraoca Vodica iz Golubinaca. U revijalnom delu programa je nastupila grupa Fanatik bend iz Kisača, a za gledaoce je organizovana i zanimljiva tombola. Izbor Hita godine su podržali brojni sponzori kao i Javna preduzeća: Direkcija za izgradnju, Čistoća, Vodovod i kanalizacija.
Fotografija: Pobednice Hita godine (A.Mali)