VESTI: Potpisani ugovori o dodeli subvencija za staropazovačke poljoprivrednike, iz budžeta izdvojeno 10 miliona dinara • U utorak i sredu obustava saobraćaja tokom dana na putu Nova Pazova - Batajnica • SPORT: Odbojkašice Jedinstva iz Stare Pazove pobedile su u prvom meču polufinala Kupa Srbije Ub rezultatom 3:1 • VREME: Kiša, temperatura do 9 stepeni • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 655 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Info Stara Pazova 24.04.2019.
RADNO VREME ZA PRAZNIKE: Čistoća, Dom zdravlja, Lasta, apoteke, pošta,...

Počev od Velikog petka zaključno sa drugim danom Uskrsa, kao i 1. i 2. maj u Srbiji su neradni dani.

Pošte i banke neće raditi pomenutim danima, odnosno radan je jedino utorak, 30. april.

U ambulantama opšte medicine i pedijatrije u Staroj i Novoj Pazovi i Starim Banovcima 26, 27. i 29. aprila organizovano je dežurstvo u vremenu od 8 do 14 časova, dok će u nedelju 28og pomenute ambulante raditi od 8 do 12 sati. Služba za hitnu medicinsku pomoć radi nepromenjeno i dežura 24 sata dnevno, kao i služba hemodijalize koja radi po redovnom rasporedu. Apoteke Doma zdravlja prate rad službi opšte medicine tako da će građani biti u mogućnosti da podignu propisanu terapiju.

Iz JKP Čistoća saznajemo da smeće neće iznositi za uskršnje i prvomajske praznike, odnosno u petak 26. aprila, ponedeljak 29. aprila, sredu 1. maja i četvrtak 2. maja. Sahrane se neće obavljati na Uskrs u nedelju i za prvi maj.

Autobusi će saobraćati po redu vožnje od nedelje, 26, 28, 29. aprila kao i 1. i 2. maja. Dok će 27. i 30. aprila autobusi saobraćati po ustaljenom redu vožnje.