(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Staropazovčanin izvršio samoubistvo ispred Skupštine Srbije. Beživotno telo muškarca pronađeno u Gajićevoj bari • Turistička organizacija predstavlja brošuru 250 godina Slovaka u Staroj Pazovi na sajmu u Bratislavi • Do kraja januara izmena režima saobraćaja na putu Stara Pazova - Stari Banovci • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od -2 do 5 stepeni.
Info 24.04.2019.
Stara Pazova
OTAC I DVA SINA POGINULI U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI KOD PUTINACA

Tri lica su poginula u stravičnoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Putincima, dok su četiri osobe zadobile povrede.

Nesreća se dogodila oko tri sata ujutru kada je automobil "reno laguna" sa tablicama Stare Pazove sleteo sa puta i udario u banderu. Porodica Jovanović se prema saznanjima RTV-a nalazila u vozilu Reno laguna koje se kretalo iz pravca Petrovaca. U ulici Kneza Mihajla iz za sada ne razjašnjenih okolnosti dolazi do tragedije. Za volanom je bio 45-godišnji Z. J., a na licu mesta poginuli su putnici M. J. (17), M. J. (19) i 37-godišnji M. J.

Jovanovići su pošli u Petrovce u prosidbu mlade. Od jutros se saobraćaj na toj deonici odvija nesmetano, jedino u selu ne rade telefoni zbog pokidanih kablova. Istraga će utvrditi tačan uzrok nesreće.