VESTI: ZA ISTORIJU! Prva pobeda odbojkašica Jedinstva u CEV Ligi šampiona, Jedinstvo - Volej Miluz 3:2 • Danas počinje isplata penzionerima po 20.000 dinara • Zimska služba JKP Čistoća Stara Pazova spremna je za ovu sezonu i za snežne padavine. • VREME: Oblačno , temperatura od 2 do 10 stepeni • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 655 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Info Nova Pazova 22.04.2019.
U Novoj Pazovi održan tradicionalni 18. Ribolovački sabor

Ribolovački sabor 18. po redu, održan je u dvorištu Osnovne škole Rastko Nemanjić Sveti Sava u Novoj Pazovi. Uz takmičarski deo u kuvanju riblje čorbe, priređen je i bogat kulturno - umetnički program. Organizatori su Udruženje sportskih ribolovaca Linjak Nova Pazova, Organizacija rezervnih vojnih starešina Nova Pazova, u saradnji sa Srpskom pravoslavnom crkvom.

Celodnevno druženje uz kotlić, dobro raspoloženje, vesela muzika i lepo vreme obeležili su ovaj Sabor. 22 vesele ekipe nadmetale su se u tome ko će napraviti bolju riblju čorbu, a za postizanje dobrog raspoloženja bile su zadužene muzičke grupe i estradna pevačica Dragica Radosavljević Cakana.

Pored ekipa iz staropazovačke opštine, ekipe iz Bajine Bašte, Milića iz Republike Srpske i Voluje iz opštine Kučevo uverile su se u gostoprimstvo Novopazovčana i redovni su gosti na Saborima.

U godini kada Ribolovački sabor slavi punoletstvo i odziv publike je veći nego prethodnih godina, zadovoljan je organizator Zdenko Gašić.

Pobednička ekipa ove godine je Opštinska uprava Stara Pazova, drugo mesto osvojila su Ribolovci Nova Pazova, a treće Kapitalci Novi Banovci. Svojim prisustvom manifestaciju je uveličao i predsednik opštine Đorđe Radinović.