(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Dnevno se prgleda 70 pacijenata u sve tri kovid ambulante na teritoriji opštine Stara Pazova • Trenutno 24 aktivna slučaja COVID 19 u staropazovačkoj opštini, svi imaju laku klinišku sliku i niko nije u bolnici • Otvorene još dve kovid ambulante: u Surduku za područje Podunavlja i u Krnješevcima za područje Nove Pazove, Vojke i Krnješevaca • Telefoni kovid ambulanti u Staroj Pazovi su 310-284 i 062/763-520, u Krnješevcima 2391-115 i 062/762-804, a u Surduku 371-415 i 062/763-393 • Od petka počinje prskanje komaraca u našoj opštini • Popravka nadvožnjaka na putu Nova Pazova - Novi Banovci će trajati do 01. avgusta • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Sunčano i toplije, temperatura od 14 do 31 stepeni.
Život 31.12.2012.
Stara Pazova
Humanitarno prelo

Vikend iza nas bio je u znaku humanitarnog prela koje je u Staroj Pazovi organizovala Mesna organizacija Crvenog krsta pod geslom „Humanost na delu“, a okupila je po pet aktivista ove organizacije, ali i žene iz Kluba za stara i invalidna lica, Aktiva žena Slovačkog kulturno - umetničkog društva „Heroj Janko
Čmelik“, Udruženja Makedonaca i Udruženja građana „Sana“. Pozdravljajući prisutne u Klubu za stara i invalidna lica, u gradskom parku, Dajana Kostić, predsednica Mesne organizacije Crvenog krsta je istakla da je cilj da aktivisti pletu razne odevne predmete koji će oko Svetog Save biti uručeni najugroženijoj deci. Vunu od koje će žene plesti kape, šalove, rukavice, čarape, prsluke za decu iz siromašnih porodica, obezbedila je Mesna organizacija Crvenog krsta novcem od članarine, a žene su na ovom druženju motale vunu, u čemu su imale i pomoć dvojice muškaraca, iz Udrženja Makedonaca i Crvenog krsta. Uz pesmu, sremačku makeodnsku, krajišku, slovačku, sva je vuna namotana na klubeta, a bilo je i žena, pre svega iz Udruženja „Sana“ koje su odmah započele i pletivo. Učesnici ove humanitarne akcije su za RTV Stara Pazova rekli da su zadovoljni i druženjem i akcijom. Humanitarno prelo na kojem će biti sakupljeni radovi i podeljeni deci najavljeno je pred Svetog Savu.