VESTI: • MUP Republike Srbije raspisao konkurs za upis u prvi razred srednje škole Unutrašnjih poslova "Jakov Nenadović" u Sremskoj Kamenici. Konkurs je otvoren do 26. februara • VREME: Sunčano, temperatura do 18 stepeni. • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Info Stara Pazova 08.04.2019.
„Šta znaš o saobraćaju?“ u školi Pinki

Juče je u školi „Boško Palkovljević – Pinki“ u Staroj Pazovi održano takmičenje „Šta znaš o saobraćaju?“ u kome su se deca osnovnoškolskog uzrasta takmičila u poznavanju saobraćajnih propisa.

Deca su se radila testove iz poznavanja saobraćaja, sa biciklom se takmičila na poligonu spretnosti i na poligonu poznavanja saobraćajnih propisa. Takmičari su bili podeljeni u tri starosne grupe. Najbolji su bili Petar Knežević iz škole „Simeon Aranicki“, Dopuđa Danilo i Nemanja Nikolić iz škole „Boško Palkovljević Pinki“.

Među školama prvo mesto je osvojila škola „Boško Palkovljević Pinki“, drugo mesto Osnovna škola „Sveti Sava“ iz Nove Pazove a treće mesto je osvojila škola „23. Oktobar“ iz Golubinaca.

Takmičenje je organizovano u saradnji sa Saobraćajnom policijom i saobraćajnim smerom Tehničke škole u Staroj Pazovi.