VESTI: ZA ISTORIJU! Prva pobeda odbojkašica Jedinstva u CEV Ligi šampiona, Jedinstvo - Volej Miluz 3:2 • Danas počinje isplata penzionerima po 20.000 dinara • Zimska služba JKP Čistoća Stara Pazova spremna je za ovu sezonu i za snežne padavine. • VREME: Oblačno , temperatura od 2 do 10 stepeni • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 655 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Info Stari Banovci 02.04.2019.
Stari Banovci: Projekat "Prevencija vršnjačkog nasilja – Nasilje nije kul, nasilnik nije drug"

Staropazovački Centar za socijalni rad sprovodi projekat “Prevencija vršnjačkog nasilja – Nasilje nije kul, nasilnik nije drug” kojim su obuhvaćeni učenici nižih razreda Osnovne škole “Slobodan Savković” u Starim Banovcima. Pokrovitelj projekta je opština Stara Pazova.

Protekle godine projekat je obuhvatio učenike Osnovne škole “Boško Palkovljević Pinki” u Staroj Pazovi u okviru kojih su se đaci i njihovi roditelji upoznali sa pojmom nasilja i prevencijom istog putem interaktivnih tribina, a ove godine uključeni su učenici trećeg i četvrtog razreda starobanovačke škole.
Učenici su u jednočasovnim tribinama u razgovaru sa stručnim radnicima Centra za socijani rad razgovarali o tome kako bi se osećali u slučaju da su žrtve nasilja i i kako bi postupili u ovim slučajevima, te prepoznali različite oblike nasilja. Poruka ovakvog vida informisanja dece o ovom problemu je sprečiti, a ne lečiti i reagovati. Projekat finansira Opština Stara Pazova.