(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Osnovne, srednje škole i vrtići od danas nastavljaju sa radom • Maska Rolerkoster učenika osnovne škole iz Golubinaca pobedila je u kategoriji mlađih učesnika manskenbala, dok je Šarena bašta porodice Naglić takođe iz Golubinaca, osvojila prvo mesto među odraslim maskama na maskenbalu održanom u subotu • Ugostitelji teritoriji opštine Stara Pazova koji pružaju usluge smeštaja u nekategorisanom ugostiteljskom objektu dužni su da pre otpočinjanja obavljanja delatnosti podnesu prijavu lokalnoj samoupravi • SPORT: Košarkaši Dunava savladali Napredak 100:88, danas utakmica sa Vršcem • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od 4 do 11 stepeni
Info 28.12.2012.
Stara Pazova
Iz Skupštine opštine Pećinci

Na danas održanoj šestoj sednici Skupštine opštine Pecinci usvojena je Odluka o rebalansu budžeta za 2012. godinu kojim je budžet smanjen sa milijardu i po na oko 794 miliona dinara. Usvojena je i Odluka o budžetu za 2013. godinu u iznosu od milijardu i 189 miliona 543 hiljada i 375 dinara koji je razvojni i socijalni.

Usvojena je Odluka o osnivanju JP Direkcija za izgradnju opštine Pećinci kao i Plan i program poslovanja Kulturnog centra. Skupština je danas Izmenom i dopunom Odluke o radnom vremenu ugostiteljskih objekata ostavila mogućnost da Opštinska uprava može na obrazložen zahtev vlasnika ovih objekata, da odobri drugi raspored radnog vremena u dane državnih i verskih praznika, organizovanja svadbi i drugih proslava. Odbornici Skupštine opštine Pećinci dana su imenovali slatni sastav opštinske izborne komisije, usvojili iumene i dopune odluke o usklađivanju prostornog plana opštine, zatim, usvojili Zaključak o osnivanju azila za pse lutalice, a imenovali jednog člana Komisije za sprovođenje postupka javnog nadmetanja za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini. Ova Komisija počinje da daje zemljište na licitaciju.