VESTI: U toku 11. Međunarodni kamp za mlade lidere u dijabetesu u Novoj Pazovi • Podela besplatnih autosedišta za decu: U četvrtak u Beloj zgradi u Staroj Pazovi od 11 do 12 deca iz Stare Pazove i Golubinaca i u petak u Domu kulture u Novim Banovcima od 13 do 14 za decu iz Podunavlja • Otvoren Second hand bazar u Parohijskom domu Slovačke evangeličke crkve • Počinje tretiranje korova po kanalima u atarima Srema • Gimnazijalci organizovali Uskršnji bazar • U četvrtak prva utakmica finala plejofa između odbojkašica Jedinstva i TENT-a • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Sport Stara Pazova 02.01.2019.
Lajović među osam najboljih u Dohi

Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se u četvrtfinale turnira u Dohi posle velike borbe sa kvalifikantom Rikardasom Berankisom.Dokazao je Litvanac Rikardas Berankis da nije bilo slučajno to što je na startu turnira u Dohi eliminisao favorizovanog Davida Gofana.
Dušan Lajović je u četvrtom međusobnom susretu upisao treću pobedu nad Berankisom 2:1 (7:6, 0:6, 7:5) i tako obezbedio plasman u četvrtfinale turnira u Dohi. Meč je trajao dva sata i deset minuta.

Nije dobro počelo po srpskog tenisera. Već u prvom gemu Lajović je izgubio gem na svoj servis, ali mu srećom nije mnogo trebalo da uzvrati istom merom. Od četvrtog gema prvog seta gledali smo egal i na kraju je taj-brejk odlučivao.

U drugom setu na terenu je postojao samo jedan teniser. Dušan Lajović je za 24 minuta dozvolio protivniku da se vrati u meč, tako da je treći set odlučivao o pobedniku.

Na startu odlučujućeg seta Dušan Lajović pravi brejk, a nedugo zatim prošušta još jednu brejk lopti i samim tim šansu da "slomi" protivnika.
Kazna je stigla u osmom gemu. Berankis vraća brejk i od og momenta kreće igra nerava u kojoj je srpski teniser uspeo da izađe kao pobednik.
Novim brejkom, trećim na današnjem meču, Dušan Lajović stiče ogromnu prednost i zatim na svoj servis overava trijumf i plasman u četvrtfinale.

Naredni protivnik Dušana Lajovića biće četvrti nosilac na turniru Marko Čekinato koji je prošao dalje bez borbe jer mu je Gvido Pelja predao meč osmine finala.