VESTI: Potpisani ugovori o dodeli subvencija za staropazovačke poljoprivrednike, iz budžeta izdvojeno 10 miliona dinara • U utorak i sredu obustava saobraćaja tokom dana na putu Nova Pazova - Batajnica • SPORT: Odbojkašice Jedinstva iz Stare Pazove pobedile su u prvom meču polufinala Kupa Srbije Ub rezultatom 3:1 • VREME: Kiša, temperatura do 9 stepeni • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 655 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Kultura Stara Pazova 24.12.2018.
Godina uspeha KUD-a "Branko Radičević" iz Stare Pazove

Godišnji koncert KUD-a "Branko Radičević" održan je u Pozorišnoj Sali u Staroj Pazovi pod nazivom "Godina uspeha", kao osvrt na ovogodišnje uspešne nastupe, plakete i priznanja na smotrama, među kojima je i zlato starije dečije grupe na pokrajinskom festivalu u Topoli, plasman na republičku smotru i drugo.

Dobitnici diplome za 10 godina u opancima dobili su Maša Miljević i Marko Perić, a bronzanu plaketu za 15 godina u Kudu Tatjana Cvejić.

Kulturno – umetničko društvo “Branko Radičević” traje i obogaćuje kulturni život Stare Pazove čuvajući srpsku kulturu i tradiciju već 46 godina unazad.

Brojne plakete i priznanja na smotrama obeležile su proteklu godinu, a među njima najznačajnije je zlato starije dečije grupe na pokrajinskom festivalu u Topoli i plasman na republičku smotru. Na ovom koncertu prikazane su 4 nove koreografije koje će se sledeće godine naći u takmičarskom ciklusu. A u KUD-u ne sumnjaju da će i sledeća godina biti podjednako uspešna.