VESTI: ZA ISTORIJU! Prva pobeda odbojkašica Jedinstva u CEV Ligi šampiona, Jedinstvo - Volej Miluz 3:2 • Danas počinje isplata penzionerima po 20.000 dinara • Zimska služba JKP Čistoća Stara Pazova spremna je za ovu sezonu i za snežne padavine. • VREME: Oblačno , temperatura od 2 do 10 stepeni • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 655 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Info Stara Pazova 24.12.2018.
„Zimske čarolije“ za osnovce u Staroj Pazovi

Novogodišnji dečiji program koji simbolično nosi naziv „Zimske čarolije“ ove godine održao se 11. godinu za redom u organizaciji staropazovačkog Centra za kulturu pod pokroviteljstvom opštine Stara Pazova.

Uoči dva božića i novogodišnjih praznika 140-oro dece predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta iz Stare Pazove učinili su ovogodišnju „zimsku čaroliju“ najbrojnojom do sada, a najbolji, natalentovaniji i nadarovitiji Staropazovčani na različite načine dočarali su prazničnu atmosferu.

11. godinu za redom učenici iz sve tri staropazovačke osnovne škole i vrtića u jednočasovnom novogodišnjem programu koji simbolično nosi naziv „Zimske čarolije“ zajedno sa Minjom Subotom čekaju predstojeće božićne i novogodišnje praznike. Organizator ove manifestacije je staropazovački Centar za kulturu, a pokrovitelj opština Stara Pazova.

Ovogodišnje „Zimske čarolije“ koje su revijalnog karaktera okupile su najveći broj učesnika do sada što je samo dokaz da ovaj kraj ima čime da se ponosi koje je predvodio poynati voditelj Minja Subota.