(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Osnovne, srednje škole i vrtići od danas nastavljaju sa radom • Maska Rolerkoster učenika osnovne škole iz Golubinaca pobedila je u kategoriji mlađih učesnika manskenbala, dok je Šarena bašta porodice Naglić takođe iz Golubinaca, osvojila prvo mesto među odraslim maskama na maskenbalu održanom u subotu • Ugostitelji teritoriji opštine Stara Pazova koji pružaju usluge smeštaja u nekategorisanom ugostiteljskom objektu dužni su da pre otpočinjanja obavljanja delatnosti podnesu prijavu lokalnoj samoupravi • SPORT: Košarkaši Dunava savladali Napredak 100:88, danas utakmica sa Vršcem • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od 4 do 11 stepeni
Info 23.12.2012.
Stara Pazova
Koncert KUD Branko Radičević

Na godišnjem koncertu KUD-a Branko Radičević iz Stare Pazove, kao i obično, tražilo se mesto više za stajanje. Lepotu pesme, igre i narodne nošnje svih krajeva Srbije, na gala koncertu povodom 40 godina od osnivanja i neprekidnog rada, prezentovali su sinoć publici brojni igrači, od onih najmladjih do veterana, kao i narodni i tamubaraški orkestar.
Članovi društva Radičević su svoje umeće prikazivali na mnogim gostovanjima u zemlji i inostranstvu - u Bugarskoj, Nemačkoj, Turskoj, Portugaliji, Rumuniji, Švajcarskoj, Grčkoj, Poljskoj, Mađarskoj. Gotovo ni sa jednog festivala i u zemlji i u inostranstvu nisu se vratili bez nagrade. Gala koncert, kao završnica velikog jubileja bila je i prilika da se uruče zahvalnice i priznanja, kako članovima za neprekidan rad u društvu, tako i prijaljima društva za podršku svih ovih godina. Zahvalnice su uručene Opštini Stara Pazova, Mesnoj zajednici Stara Pazova, Centru za kulturu, Savezu amatera Opštine, Radio televiziji Stara Pazova i Andjelki Mali.