VESTI: Potpisani ugovori o dodeli subvencija za staropazovačke poljoprivrednike, iz budžeta izdvojeno 10 miliona dinara • U utorak i sredu obustava saobraćaja tokom dana na putu Nova Pazova - Batajnica • SPORT: Odbojkašice Jedinstva iz Stare Pazove pobedile su u prvom meču polufinala Kupa Srbije Ub rezultatom 3:1 • VREME: Kiša, temperatura do 9 stepeni • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 655 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Kultura Stara Pazova 20.12.2018.
NOVA PRAVILA U BIBLIOTECI: Nove plastificirane članske karte, rok za vraćanje se produžava na 21 dan...

Narodna biblioteka „Dositej Obradović“ Stara Pazova od početka 2019. godine menja programsko okruženje u radu sa čitaocima i prelazi u potpunosti na COBISS –platformu, čime postaje deo Virtuelne biblioteke Srbije. U skladu sa tim biće promenjene neke dosadašnje odredbe iz Pravilnika o korišćenju bibliotečke građe.

Prilikom prvog upisa tj. obnavljanja članarine za 2019. godinu, korisnici dobijaju novu, plastificiranu člansku kartu. Ukoliko se članska karta izgubi, naplaćivaće se troškovi izrade nove u iznosu od 50,oo dinara.

Svaki čitalac može biti zadužen sa najviše 5 knjiga. Rok za vraćanje knjiga je 21 dan, sa mogućim produženjem roka za još 21 dan. Kašnjenje u vraćanju knjiga će se naplaćivati 10,oo dinara za svaki dan prekoračenja. Izgubljena knjiga mora se nadoknaditi, ako je moguće istom takvom knjigom, ili se mora platiti iznos u visini vrednosti knjige.

U međuvremenu biblioteka apeluje na čitaoce, koji iz bilo kog razloga, nisu na vreme vratili knjige, da to obavezno učine do kraja godine.