(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Do 5. marta ove godine vlasnici oružja su u obavezi do zamene stare papirne oružne listove za nove plastificirane sa čipom • U celoj Vojvodini obustavljen rad škola i vrtića do 21.februara • Svako treće i naredno dete u opštini Stara Pazova od ove godine ima pravo na besplatan vrtić • U toku izgradnja levog koleseka na pruzi Beograd – Stara Pazova • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od 4 do 11 stepeni
Info 23.12.2012.
Stara Pazova
Budžet u 2013 godini 4,3 milijarde

Na šestoj sednici Skupštine opštine Stara pazova održanoj juče, prihvaćena je Odluka o budžetu opštine za 2013. godinu na osnovu koje ukupan obim budžeta iznosi 4 milijarde 354 miliona 425 hiljada dinara. Skupština je prihvatila i Finansijski plan i Program poslovanja Direkcije za izgradnju za narednu godinu kojim su predviđeni ukupni prihodi od oko 2 milijarde i 700 miliona dinara.

Zeleno svetlo dobio je i Program poslovanja Čistoće, zatim Odluka o donošenju Plana detaljne regulacije dela bloka 20 u Novoj Pazovi, takozvana velika bara, a prihvaćena je i Odluka o izradi izmena i dopuna Plana generalne regulacije Banovaca, kao i Plan detaljne regulacije priobalja Dunava i Belegiške ade. Skupština je prihvatila i Odluku o lokalnim komunalnim taksama, izmene i dopune Odluke o naknadi za korišćenje građevinskog zemljišta, kao i izmene i dopune Poslovnika o radu Skupštine. Aleksandar Marinković, diplomirani pravnik iz Belegiša imenovan je za zamenika javnog pravobranioca. Mirjana Žakula razrešena je dužnosti direktora Biblioteke „Dositej Obradović“, a Nataše Filip je imenovana za vršioca dužnosti direktora. Dragiša Lajović imenovan je za direktora Urbanizma sa četvorogodišnjim mandatom, a dr Rada Inđić za direktora doma zdravlja. Vesna Trbović, razrešena je dužnosti direktora Centra za socijalni rad, a za vršioca dužnosti direktora imenovan je Milan Subotić. Umesto Dejana Milićevića, koji je podneo ostavku na mesto člana Opštinskog veća, tajnim glasanjem izabran je Dušan Tadić iz Novih Banovaca.