VESTI: • MUP Republike Srbije raspisao konkurs za upis u prvi razred srednje škole Unutrašnjih poslova "Jakov Nenadović" u Sremskoj Kamenici. Konkurs je otvoren do 26. februara • VREME: Sunčano, temperatura do 18 stepeni. • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Info Vojka 30.11.2018.
VOJKA: Poljoprivrednici i "Galovica" o izgradnji novih ćuprija preko kanala u ataru

Sastanak povodom izrade programa radova na redovnom održavanju sistema odvodnjavanja za 2019. godinu u Vojki održan je u prostorijama Mesne zajednice.

Sastanku na temu vodoprivrednih radova u narednoj godini, prisustvovali su predstavnici DOO Galovica kao i predstavnici Mesne zajednice Vojke i meštani sela u staropazovačkoj opštini.

Izgradnja ćuprija na kanalu Veliki Begej, zatim Ladovačkom kanalu na kom nema ni jedna ćuprija sem one koja se nalazi na Batajničkom drumu u pravcu Sisavca br. 8 i kanala 73, te neophodne ćuprije ispod samog nadvožnjaka na levoj ili desnoj strani, za poljoprivrednike su prioritet za rešavanje vodoprivrednih radova u 2019. godini u Vojki.

Sredstva od strane Voda Vojvodine određuju se na nivou cele opštine, dok je Galovica izvođač radova. Da bi se radovi realizovali neophodna je i saglasnost vlasnika parcela pored kanalskih mreža, istakli su iz "Galovice".