(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: • Šest dana uzastopce bez registrovanih novih zaraženih u opštini Stara Pazova • Vakcinalni punk se sa Pazovačkih bazena premešta u Centar za prevenciju u centru Stare Pazove • Irina Nešić učenica generacije u Tehničkoj školi u Staroj Pazovi • Maja Mihajlović učenica generacije u Ekonomskoj školi • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Sunčano, temperatura do 33 stepeni.
Sport 27.11.2018.
Stara Pazova
Aleksandra Havran najbolji strelac u Njitri

Streljačko društvo Jedinstvo iz Stare Pazove godinama unazad beleži znatne uspehe svojih strelaca. Na poslednjem prestižnom takmičenju u Njitri u Slovačkoj, kadetkinja Aleksandra Havran okitila se zlatnom medaljom.

Na 24. mitingu Olimpijskih nada u Njitri 14-ogodišnja Staropazovčanka osvojila je prvo mesto u konkurenciji juniora i kadeta, a takođe je dobitnica i specijalne nagrade za najboljeg strelca finala „Memorijal Jozefa Kovača“. Pucanjem na 10 metara iz standardne vazdušne puške, u finale je ušla sa 624,4, a završila ga sa 250,2 ubijena kruga što ju je dovelo do zlatne medalje.

Nikola Adamović, takođe član streljačkog društva Jedinstvo, zabeležio je uspehe, pre svega na ličnom planu. On je sa ubijena 612,3 kruga, drugog dana takmičenja, oborio svoj lični rekord i pozicionirao se na 10. mesto na takmičenju u svojoj konkurenciji.

Strelci Jedinstva već godinama unazad beleže visoke rezultate na svim takmičenjima, a društvo je iznjedrilo mnoge reprezentativce, te se očekuje da i Aleksandra Havran stupi u reprezentaciju Srbije za dve godine.

Mladi srpski strelci bili su veoma uspešni na takmičenju u Njitri u Slovačkoj. U konkurenciji juniora i kadeta iz devet zemalja, srpska ekipa je osvojila 12 odličja. Pored naše reprezentacije, na ovom prestižnom turniru su učestvovale i selekcije Češke, Ukrajine, Švedske, Crne Gore, Mađarske, Rumunije i Bugarske.