VESTI: • MUP Republike Srbije raspisao konkurs za upis u prvi razred srednje škole Unutrašnjih poslova "Jakov Nenadović" u Sremskoj Kamenici. Konkurs je otvoren do 26. februara • VREME: Sunčano, temperatura do 18 stepeni. • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Info Stara Pazova 19.11.2018.
Ko stvara divlje deponije?

Problem divljih deponija postoji i u staropazovačkoj opštini, a za čišćenje istih lokalna samouprava izdvaja 6 miliona dinara na godišnjem nivou. Iz nadležnog preduzeća "Čistoća" rekli su da će se u narednom periodu, u cilju rešavanja ovog problema, postaviti šest velikih kontejnera za tekstilni otpad ali i da će zahtevati pooštravanje mera za nesavesno odlaganje otpada.

Manje je divljih deponija i u manjem obimu u odnosu na pretnodne godine, ali ovaj problem u staropazovačkoj optini i dalje postoji, najviše u Golubincima, zatim i u Novoj Pazovi, koje se čiste godišnje jednom ili dva puta, što nadležno preduzeće košta od 500 hiljada do milion dinara.

Nedavno je očišćen i kompletan putni pojas Stara Pazova Nova Pazova Stari Banovci, ali smeće se svakodnevno pojavljuje. Postavljanje video nadzora urodilo je polodom, ali rešenje je zapravo u podizanju svesti građana.