VESTI: • MUP Republike Srbije raspisao konkurs za upis u prvi razred srednje škole Unutrašnjih poslova "Jakov Nenadović" u Sremskoj Kamenici. Konkurs je otvoren do 26. februara • VREME: Sunčano, temperatura do 18 stepeni. • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Info Stara Pazova 13.11.2018.
Radove na izgradnji kružnog toka usporilo izmeštanje podzemne instalacije

Radovi na izgradnji kružnog toga u Fruškogorskoj ulici u Staroj Pazovi u smeru ka Inđiji, zbog izmeštanja podzemne instalacije ne izvode se prvobitno planiranom dinamikom, ali će biti završeni do kraja godine, rekli su nadležni.

Problem sa podzemnim instalacijama, na neko vreme je odložio sam tok planiranih radova, ali se od posla neće odustati. Uslovi Telekoma su da njihove instalacije ne mogu biti zaštićene već se moraju izmestiti van trase gradilišta, rekli su nam iz lokalne samouprave.

Radovi će prema najavama biti završeni do kraja godine, a ovu investiciju, vrednu 40 miliona dinara finansira lokalna samouprava i Uprava za kapitalna ulaganja, jednakim udelom, a nedaleko od kružnog toga grade se i stanovi za romske porodice te će se na ovak način rešiti i frekventniji saobraćaj.