(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Na današnji dan pre 75 godina sva mesta u stropazovačkoj opštini su oslobođena od fašizma • Počela vakcinacija protiv sezonskog gripa • Predstava "Idealna polovina" u četvrtak pred Staropazovčanima • U četvrtak defile prijateljstva u Gradskom parku • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 617 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Sunčano, temperatura do 28 stepeni.
Info 04.07.2018.
Stara Pazova
Najavljena obnova kompletne saobraćajne signalizacije na svim putevima u opštini

U opštini Stara Pazova u toku je izrada dva projekta koji se tiču tehničkog regulisanja saobraćaja na državnim, ali i opštinskim putevima i uličnoj mreži u svim naseljima za šta je iz opštinskog budžeta izdvojeno više od 5 miliona dinara sa PDV-om.
Projekti povereni dvema novosadskim firmama podrazumevaju terenska istraživanja u cilju analize postojećeg stanja na državnim putevima i raskrsnicama unutar naselja, detaljnu analizu snimljenog stanja, utvrđivanje nedostataka i predlog odgovarajućih saobraćajno – tehničkih mera, kao i izradu glavnog projekta saobraćajne signalizacije. Projektom su obuhvaćeni državni putevi prvog i drugog reda koji prolaze kroz 4 naselja ove opštine u dužini od više od 17 kilometara za čije održavanje će u budućnosti isključivo biti nadležni „Putevi Srbije“ čime će opština godišnje štedeti i do 5 miliona dinara. Izrada projekta će omogućiti da JKP „Čistoća“ obnovi i zameni kompletnu saobraćajnu signalizaciju na lokalnim putevima u 443 ulice u 10 naselja koji se prostiru u dužini od preko 271 kilometar.