(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Odnošenje kabastog smeća: subota 30. maj iz Nove Pazove, Vojke i Krnješevaca a prve subote u junu iz Podunavlja • Broj zaraženih u Srbiji od Covid 19 je 11.159, u poslednja 24 sata nema preminulih, izlečeno 5.857 osobe • Roditelji neće plaćati vrtić tokom epidemije • IZBORI 2020: OO SNS saopštava da "Zajednica Srba" obmanjuje građane da je na zajedničkoj listi sa SNS-om • Produžen rok za prijavu upisa dece u vrtić na teritoriji opštine Stara Pazova • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Promenljivo oblačno i vetrovito uz sunčane intervale, temperatura od 12 do 22 stepena.
Info 04.07.2018.
Stara Pazova
Najavljena obnova kompletne saobraćajne signalizacije na svim putevima u opštini

U opštini Stara Pazova u toku je izrada dva projekta koji se tiču tehničkog regulisanja saobraćaja na državnim, ali i opštinskim putevima i uličnoj mreži u svim naseljima za šta je iz opštinskog budžeta izdvojeno više od 5 miliona dinara sa PDV-om.
Projekti povereni dvema novosadskim firmama podrazumevaju terenska istraživanja u cilju analize postojećeg stanja na državnim putevima i raskrsnicama unutar naselja, detaljnu analizu snimljenog stanja, utvrđivanje nedostataka i predlog odgovarajućih saobraćajno – tehničkih mera, kao i izradu glavnog projekta saobraćajne signalizacije. Projektom su obuhvaćeni državni putevi prvog i drugog reda koji prolaze kroz 4 naselja ove opštine u dužini od više od 17 kilometara za čije održavanje će u budućnosti isključivo biti nadležni „Putevi Srbije“ čime će opština godišnje štedeti i do 5 miliona dinara. Izrada projekta će omogućiti da JKP „Čistoća“ obnovi i zameni kompletnu saobraćajnu signalizaciju na lokalnim putevima u 443 ulice u 10 naselja koji se prostiru u dužini od preko 271 kilometar.