VESTI: ZA ISTORIJU! Prva pobeda odbojkašica Jedinstva u CEV Ligi šampiona, Jedinstvo - Volej Miluz 3:2 • Danas počinje isplata penzionerima po 20.000 dinara • Zimska služba JKP Čistoća Stara Pazova spremna je za ovu sezonu i za snežne padavine. • VREME: Oblačno , temperatura od 2 do 10 stepeni • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 655 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Info Stara Pazova 28.06.2018.
RADINOVIĆ: Ulaganje u zamenu javne rasvete, izgradnju kanalizacione mreže i uređenje međumesnih puteva

Opština Stara Pazova pionir je u sprovođenju i realizaciji projekta javno – privatnog partnerstva koji se odnosio na asfaltiranje i popravku ulica u svim naseljima tokom 2016. godine, te je ovaj vid finansiranja složenih i velikih infrastrukturnih projekata ocenjen kao praktično najefikasniji kao jedan od dva projekta u Srbiji.
Gostujući u emisiji RTV Stara Pazova “Strogo lokalno” predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović najavio je realizaciju 5 kapitalnih projekata koji će biti realizovani po principu javno – privatnog partnerstva a među prvima je zamena javne rasvete. U pripremi je projekat koji će omogućiti i izgradnju kanalizacione mreže prvenstveno u Staroj i Novoj Pazovi. Krajem ove godine očekuje se i uređenje međumesnih puteva na teritoriji opštine istakao je Radinović. Pored navedenih, među projektima koji će se realizovati po principu javno – privatnog partnerstva našle su se investicije koje se tiču izgradnje vrtića i sportskih hala. Podsećamo, tokom 2016. godine u opštini je asfaltirano i uređeno 116 ulica u svim naseljima, a dve godine kasnije zahvaljujući realizaciji ovog projekta Stara Pazova je postala primer dobre prakse u Srbiji kada se govori o finansiranju, izgradnji i održavanju lokalne putne infrastrukture sa javnim plaćanjem.