VEST: IZBORI 2024 Zaključene izborne liste za učešće ne izborima za Skupštinu opštinu Stara Pazova • SEDNICA SO STARA PAZOVA: Usvojen predlog rebalansa budžeta za 2024. godinu u iznosu od 4,3 milijarde dinara • Pazova po prvi put u Noći muzeja - otvorena kuća Janka Čmelika • Jedinstvo izgubilo od Bečeja 1918, Omladinac slavio u Kuli • RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Info Stara Pazova 19.06.2018.
U staropazovačkim srednjim školama 462 slobodna mesta

U srednjim školama na teritoriji opštine Stara Pazova ima 462 slobodna mesta za učenike koji će po prvi put upisati prvi razred.
Gimnaziju „Branko Radičević“ opšteg tipa u četvorogodišnjem trajanju upisaće 120 učenika, po 30 učenika upisaće Ekonomsko- trgovinsku školu „Vuk Karadžić“ u četvorogodišnjem trajanju na smerovima: ekonomski tehničar, pravni tehničar, poslovni administrator i finansijski administrator, dok će 30 učenika upisati pomenutu školu u trgodišnjem trajanju na smeru trgovac. Tehničku školu u trogodišnjem trajanju smer automehaničar i mehaničar grejne i rashladne tehnike može upisati po 30 učenika, dok će istu školu u čevorogodišnejm trajanju upisati 120 učenika i to po 30 na sledećim smerovima: mašinski tehničar za kompjutersko konstruisanje, tehničar za kompjutersko konstruisanje CNC mašina, tehničar drumskog saobraćaja i tehničar za grafičku pripremu. U Školi za osnovno i srednje obrazovanje „Anton Skala“ slobodnih mesta ima 12 i to 6 na smeru bravar i isto toliko na smeru ručni tkač, oba u trogodišnjem trajanju.