(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Odnošenje kabastog smeća: subota 30. maj iz Nove Pazove, Vojke i Krnješevaca a prve subote u junu iz Podunavlja • Broj zaraženih u Srbiji od Covid 19 je 11.159, u poslednja 24 sata nema preminulih, izlečeno 5.857 osobe • Roditelji neće plaćati vrtić tokom epidemije • IZBORI 2020: OO SNS saopštava da "Zajednica Srba" obmanjuje građane da je na zajedničkoj listi sa SNS-om • Produžen rok za prijavu upisa dece u vrtić na teritoriji opštine Stara Pazova • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Promenljivo oblačno i vetrovito uz sunčane intervale, temperatura od 12 do 22 stepena.
Život 30.11.2017.
Stara Pazova
CSR: Informisanje građana o pravima iz oblasti socijalne zaštite

Sa ciljem da se stanovnici opštine Stara Pazova što bolje upoznaju sa pravima u oblasti socijalne zaštite i načinu ostvarivanja istih, staropazovački Centar za socijalni rad u saradnji sa Mesnim zajednicima sprovodi pilot projekat „Inforimisanje građana o pravima iz oblasti socijalne zaštite“. U projekat su uključeni stanovnici 8 naselja u opštini.
Priliku, da pitaju šta su njihova prava kada je u pitanju socijalna zaštita, kako ih ostvariti, kojim nadležnim instituacijama se obratititi i koja dokumenta prikupiti stanovnici 8 mesnih zajecdnica u opštini Stara Pazova imaju jednom mesečno u susretima sa stručnim radnicima Centra za socijalni rad. Pored toga imaju i mogućnost da predlože ideju, konsultuju se ili reše svoju nedoumicu, a sve u skladu sa svojim potrebama. U proseku se desetak stanovnika javi prilikom susreta sa stručnim radnicima staropazovačkog Centra za socijalni rad koji im praktično dolaze na noge, a sve sa ciljem da im potpuno besplatno pruže adekvatne informacije u mestu u kome žive kako ne bi imali dodatne troškove prevoza.U pilot projekat koji se od februara meseca ove godine realizuje uključeno je 8 Mesnih zajednica, a u toku je četvrti krug poseta naseljima.