(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Odnošenje kabastog smeća: subota 30. maj iz Nove Pazove, Vojke i Krnješevaca a prve subote u junu iz Podunavlja • Broj zaraženih u Srbiji od Covid 19 je 11.159, u poslednja 24 sata nema preminulih, izlečeno 5.857 osobe • Roditelji neće plaćati vrtić tokom epidemije • IZBORI 2020: OO SNS saopštava da "Zajednica Srba" obmanjuje građane da je na zajedničkoj listi sa SNS-om • Produžen rok za prijavu upisa dece u vrtić na teritoriji opštine Stara Pazova • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Promenljivo oblačno i vetrovito uz sunčane intervale, temperatura od 12 do 22 stepena.
Kultura 28.11.2017.
Stara Pazova
Koncert Muzičke škole Ljubinka Lazića

Sa ciljem da popularizuju klasičnu muziku kako među starijom populacijom, tako i među najmlađima, Centar za kutluru i Muzička škola Ljubinka Lazića iz Vojke jednom mesečno organizuju koncerte koji po svemu sudeći izazivaju veliko interesovanje posetilaca.
Posle gitariste Miloša Janjića koji je otvroio novi ciklus koncerata u ovoj sezoni, pred staropazovčanima su nastupili učenici Muzičke škole magistra Ljubinka lazića iz Vojke. Ljubitelji klasične muzike imali su priliku da osete melodiju violine, tamburice, flaute, kontabasa, gitare i klavira na kojima se predstavilo preko dvadesetoro učenika pomenute škole. Muzička škola Ljubinka Lazića u Vojki broji 46-oro učenika u 5 klasa sa kojima rade vrsni poznavaoci muzičke kulture angažovani u beogradskoj operi i filharmoniji. Treći i nizu koncert klasične muzike održaće se 14. decembra kada će u holu Pozorišne sale u Staroj Pazovi nastupiti kvartet „Rošer“ sa delima klasike, popularnih minijatura, džez i evergrin muzike.