(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Staropazovčanin izvršio samoubistvo ispred Skupštine Srbije. Beživotno telo muškarca pronađeno u Gajićevoj bari • Turistička organizacija predstavlja brošuru 250 godina Slovaka u Staroj Pazovi na sajmu u Bratislavi • Danas bez struje će biti pojedini delovi Stare Pazove • Do kraja januara izmena režima saobraćaja na putu Stara Pazova - Stari Banovci • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od -2 do 5 stepeni.
Info 28.11.2017.
Stara Pazova
JKP Vodovod počinje sa utuživanjem dužnika

Javno komunalno preduzeće „Vodovod i kanalizacija“ Stara Pazova počelo je sa utuživanjem dužnika po novom sistemu. Bezobzira na dug, sa vodovodne mreže biće isključeni svi koji imaju tri neplaćena računa.
Vodovod i dalje daje mogućnost reprograma duga, za izmirenje duga u celosti otpisuje kamatu do 80 odsto, za izmirenje polovine duga do 50 odsto. Problem je naplata dugovanja domaćinstava, čiji su vlasnici preminuli, a naslednici nisu izvršili prenos vlasništva. Ovih dana ekipe Vodovoda su na terenu i proveravaju te podatke, a kako bi građani izbegli dodatni trošak, apeluju da zaštite vodomere, da ne bi došlo do oštećenja i pucanja usled niskih temperatura. Redovnu zamenu vodomera, koja je za sve korisnike besplatna, Vodovod vrši svakih pet godina, a u slučaju oštećenja ili pucanja, troškove zamene snose sami korisnici. Cena novog vodomera se kreće od 5,5 hiljada dinara do 50 hiljada dinara za industrijske priključke.