(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Odnošenje kabastog smeća: subota 30. maj iz Nove Pazove, Vojke i Krnješevaca a prve subote u junu iz Podunavlja • Broj zaraženih u Srbiji od Covid 19 je 11.159, u poslednja 24 sata nema preminulih, izlečeno 5.857 osobe • Roditelji neće plaćati vrtić tokom epidemije • IZBORI 2020: OO SNS saopštava da "Zajednica Srba" obmanjuje građane da je na zajedničkoj listi sa SNS-om • Produžen rok za prijavu upisa dece u vrtić na teritoriji opštine Stara Pazova • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Promenljivo oblačno i vetrovito uz sunčane intervale, temperatura od 12 do 22 stepena.
Info 23.11.2017.
Stara Pazova
OPŠTINA STARA PAZOVA: Opremanje industrijskih zona ključ razvoja

Širenje, razvijanje i infrastrukturno povezivanje postojećih industrijskih zona i stvaranje novih ključni su strateški ciljevi rukovodstva Opštine Stara Pazova u privlačenju novih investitora i otvaranju novih radnih mesta.
Na teritoriji opštine Stara Pazova trenutno postoje 4 industrijske zone u kojima posluje veliki broj uspešnih svetskih i domaćih kompanija koje zapošljavaju radnike ne samo sa teritorije opštine, već i iz okolnih gradova i opština. Da opština Stara Pazova strateški radi na razvoju i privrednom jačanju govori i činjenica da od ukupno deset naselja u staropazovačkoj opštini, čak 9 ima usvojene urbanističke planove bez kojih nema gradnje i ostvarivanja investiacija. Za poslovanje u Centralnoj radnoj zoni koja je u potpunosti komunalno opremljena, pored jedne domaće, odlučili su se belgijska i nemačka kompanija. Opština Stara Pazova obezbedila je sredstva za nastavak izgradnje saobraćajnice koja će infrastrukturno unaprediti najmlađu radnu zonu na teritoriji opštine. Prema rečima nadležnih, kada novodolazeće kompanije zvanično počnu sa poslovanjem u ovoj industrijskoj zoni, hleb za svoje porodice naći će još nekoliko hiljada radnika. Podsetimo da je pre tri godine u ovoj industrijskoj zoni u saradnji sa nemačkim investitorom izgrađeno 950 metara puta, a nastavkom izgradnjem pomenute saobraćajnice odgovoriće se potrebama privrednika, ali i običnih građana koji će brže stizati iz Novih Banovaca ka Novoj Pazovi ili Vojki i dalje ka autoputu Beograd – Zagreb.