(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Dobrovoljno davanje krvi u četvrtak 28. maja u Staroj Pazovi, ispred zgrade Opštine • Odnošenje kabastog smeća: subota 30. maj iz Nove Pazove, Vojke i Krnješevaca a prve subote u junu iz Podunavlja • Broj zaraženih u Srbiji od Covid 19 je 11.193, u poslednja 24 sata preminula je jedna osoba, izlečeno 5.920 osoba • Roditelji neće plaćati vrtić tokom epidemije • IZBORI 2020: OO SNS saopštava da "Zajednica Srba" obmanjuje građane da je na zajedničkoj listi sa SNS-om • Produžen rok za prijavu upisa dece u vrtić na teritoriji opštine Stara Pazova • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Oblačno sa kišom i grmljavinom, uz sunčane intervale, temperatura od 9 do 17 stepeni
Ekonomija 11.11.2017.
Stara Pazova
Otvoren još jedan Medius supermarket u Staroj Pazovi

Danas je u Staroj Pazovi otvoren 21. maloprodajni objekat Mediusa u ulici Nikole Momčilovića, prostire se na blizu 600 m2 prodajnog prostora i nudi široki asortiman proizvoda i veliku prodaju mesa iz mesare “Medius”. Vlasnik kompanije je istakao zadovoljstvo što iz godine u godinu otvaraju po nekoliko maloprodajnih objekata. “Naročito smo zadovoljni dobrom procenom da zbog razvoja trgovačkog biznisa otvorimo sopstvenu preradu mesa i delikatesa. Na mesečnom nivou prodamo oko 60 tona svežeg mesa i 22 tona delikatesa.”- istakao je Cviko Krunić za RTV Staru Pazovu.
Medius kompanija je poznata kao organizovana i odgovorna, trudi se da zadovolji potrebe potrošača, a ujedno se ponaša odgovorno prema dobavljačima. Sarađuje sa velikim brojem domaćih poljoprivrednih proizvođača što podržava Ministarstvo poljoprivrede gde je pored proizvodnje najbitniji plasman, te je i sam Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović prisustvovao otvaranju: “Ovde sam zato što svako ko plasira poljoprivredne proizvode poboljšava njihovu tražnju i tako povećava njihovu cenu, a samim tim je više ljudi zainteresovano za poljoprivrednu proizvodnju”, rekao je Nedimović.
“Otvaranjem novih objekata i svokim razvojem ova kompanija doprinosi smanjenju broja nezaposlenih u našoj opštini” izjavio je na otvaranju i predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović. “Kompanija Medius zapošljava preko 420 ljudi. Gde god otvori market, zaposli ljude iz tog mesta, i zato će uvek imati podršku lokalne samouprave. Posebno smo ponosni što je u pitanju domaća kompanija iz naše opštine.”
Na otvaranju je prisustvovao veliki broj sugrađana koji su privučeni dobrom ponudom i brojnim akcijama. U sledećoj godioni se planira proširenje pogona prerade mesa i otvaranje još novih maloprodajnih objekata.