(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Dobrovoljno davanje krvi u četvrtak 28. maja u Staroj Pazovi, ispred zgrade Opštine • Odnošenje kabastog smeća: subota 30. maj iz Nove Pazove, Vojke i Krnješevaca a prve subote u junu iz Podunavlja • Broj zaraženih u Srbiji od Covid 19 je 11.193, u poslednja 24 sata preminula je jedna osoba, izlečeno 5.920 osoba • Roditelji neće plaćati vrtić tokom epidemije • IZBORI 2020: OO SNS saopštava da "Zajednica Srba" obmanjuje građane da je na zajedničkoj listi sa SNS-om • Produžen rok za prijavu upisa dece u vrtić na teritoriji opštine Stara Pazova • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Oblačno sa kišom i grmljavinom, uz sunčane intervale, temperatura od 9 do 17 stepeni
Info 03.11.2017.
Stara Pazova
STARA PAZOVA: Međunarodna konferencija u organizaciji Centra za socijalni rad

Staropazovački Centar za socijalni rad pod pokroviteljstvom Opštine Stara Pazova organizovao je prvu Međunarodnu konferenciju pod nazivom „Centar za socijalni rad danas – izazovi i mogućnosti“.
Konferencija se održava u Kući fudbala u Staroj Pazovi u godini kada ova ustanova obeležava 35 godina postojanja i rada. Predsednik opštine Đorđe Radinović koji je svečano otvorio ovu međunarodnu konferenciju istakao je, da i pored niske stope nezaposlenosti, još uvek ima socijalno ugroženih na teritoriji opštine, te da je zato čak 7 posto od ukupnih sredstava u opštinskom budžetu opredeljeno za oblast socijalne zaštite. Oko 2 miliona dinara u godini jubileja izdvojeno je iz pokrajinskog budžeta za realizaciju dva projekta koja realizuje staropazovački Centar za socijalni rad, a predstavnici resornog sekretarijata istakli su da je pokrajinska Vlada za oblast socijalne zaštite izdvojila znatno više sredstava. Iskustva u oblasti socijalne zaštite učesnici konferencije mogli su razmeniti sa predavačima iz Slovenije, Republike Srpske, Crne Gore, Makedonije i Srbije koji su govorili o različitim temama.