(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: • Staropazovačko Udruženje “Zagrli srcem – Nikola Vulinović” u saradnji sa Centrom za kulturu organizuju Humanitarno veče 1. marta. Prihod prikupljen od prodatih karata namenjen je za pomoć deci oboleloj od raka.• SPORT: Košarkaši Dunava poreženi u Vršcu • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura jutarnja od 0, najveća dnevna do 20 stepeni
Kultura 29.09.2017.
Stara Pazova
"Gastro Srem" na Trgu u Staroj Pazovi

Vikend u Staroj Pazovi biće u znaku „Gastro Srema“. Najavljeno je učešće 60 izlagača - poljoprivredna gazdinstva, proizvođači mesnih i mlečnih proizvoda, vinarije, umetničke radionice, proizvođači meda, rakije i bombondžije. U okviru gastronomskih radionica za decu i odrasle, biće i takmičenje u pripremanju tradicionalnih jela i u kuvanju riblje čorbe.

Pokrovitelji manifestacije su Opština Stara Pazova i Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo. Organizator, Opština Stara Pazova i suorganizatori, Turistička organizacija i Centar za kulturu Stara Pazova, pored velikog broja izlagača najavljuju i bogat kulturno – umetnički program, u kome će učestvovati pazovački i čuvari kulturne baštine iz Srema, a prvi put će u Staroj Pazovi nastupiti „Lexington bend“. Druga po redu manifestacija „Gastro Srem“ će imati i humanitarni karakter. Kupovinom slika članova Udruženja likovnih umetnika Stara Pazova, posetioci će pomoći lečenje Stefana Subotića iz Belegiša.