VEST: U Staroj Pazovi otkriven dvdesetdvogodišnji vozač pozitivan na kanabis • SEDNICA SO STARA PAZOVA: Usvojen predlog rebalansa budžeta za 2024. godinu u iznosu od 4,3 milijarde dinara • Odnošenje kabastog otpada u subotu iz Podunavlja • U nedelju 17. Zlatni kotlić u Surduku • U subotu Jedinstvo igra za opstanak, Podunavac dočekuje OFK Bačku, Omladinac gostuje u Kuli • RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Sport Vojka 12.11.2012.
Šah turnir u Vojki

U Vojki je povodom 75 godina postojanja ŠK Sremac održan Open turnir na kome je prvo mesto osvojio velemajstor Branko Damljanović koji je osvojio 7 poena, drugo i treće mesto podelili su Jovan Radlovački i Aleksandar Inđić sa po 6,5, poena, četvrto, peto i šesto mesto zauzeli su Boško Abramović, Ivan Sredojević i Dušan Sekulić sa po 6 poena, od 7 do 11 mesta sa po 5,5 poena plasirali su se: Radovan Govedarica, Goran Arsović, Siniša Dražić, Borivoje Vujačić i Dragan Kovačević i tako dalje.

Na turniru je učestvovalo preko 60 šahista, igralo se osam kola po švajcarskom sistemu, 15 minuta po igraču. Inače pre početka turnira sve šahiste i goste pozdravio je Stevan Kočijašević, predsednik kluba. U ime Opštine Stara Pazova koja je bila generalni pokrovitelj turnira obratila se Ljibuška Lakatoš, načelnica za sport, omladinu i kulturu. Turnir je otvorio velemajstor Boško Abramović koji je i selektor reprezentacije Srbije. Proslava ovog vrednog jubileja je bila i pirlika da se uruče plakete zalužnim članovima klubova. Dobili su je Siniša Grujić, Belja, jedan od osnivača kluba, Jovan Vuković dugogodišnji novinar i veliki šahovski zaljubljenik i Spasoje Jeremić koji je više godina bio uspešni član Sremca.