(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Srpska pravoslavna crkva danas slavi dan svog utemeljivača Svetog Savu • COVID: Za 5 dana u kovid ambulanti u Staroj Pazovi pregledano je 1332 pacijenata, testirano 550 a pozitivan nalaz je dobilo 336 osoba • Mladići 2004. godište da se jave u vojni odsek radi uvođenja u vojnu evidenciju • TESTIRANJE BRZE PRUGE: Na deonici između Stare i Nove Pazove prvi put voz dostigao brzinu od preko 200 km/h • UPOZORENJE IZ ŽELEZNICE: Zabranjen pristup deonici pruge Stara Pazova - Novi Sad do 5. februara • VREME: Hladno, temperatura od -3 do 4 stepena • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545
Info 04.09.2017.
Stara Pazova
Opština obezbedila udžbenike za sve prvake

S obzirom da je nabavka udžbenika i pribora, te opremanje prvaka, veliki novčani izdatak za svaku porodicu, Opština Stara Pazova je ove godine, pored bogatih setova školskih pribora, koje prvacima poklanja svakog septembra, na inicijativu predsednika Opštine, Đorđa Radinovića, po prvi put nabavila i kompletne udžbenike za nastavu, i jedna je od malobrojnih u Srbiji a jedina u Sremu, koja na ovaj način pomaže roditelje i obrazovanje.

Za ove namene iz opštinskog budžeta je izdvojeno blizu 7 miliona dinara, pošto je u školskoj 2017/18. godini, na teritoriji Opštine Stara Pazova, u prvi razred, u devet osnovnih škola, upisano je 653 učenika. Jedna privredno uspešna Opština, kakva je naša, svakako treba da bude jaka podrška roditeljstvu i povećanju broja dece naglasio je predsednik Radinović. Udžbenike i pribore su delili i đacima poželeli srećan početak školovanja i načelnik Odeljenja za društvene delatnosti, Željko Šolaja, i član Opštinskog veća, Radoje Blagojević.