(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Srpska pravoslavna crkva danas slavi dan svog utemeljivača Svetog Savu • COVID: Za 5 dana u kovid ambulanti u Staroj Pazovi pregledano je 1332 pacijenata, testirano 550 a pozitivan nalaz je dobilo 336 osoba • Mladići 2004. godište da se jave u vojni odsek radi uvođenja u vojnu evidenciju • TESTIRANJE BRZE PRUGE: Na deonici između Stare i Nove Pazove prvi put voz dostigao brzinu od preko 200 km/h • UPOZORENJE IZ ŽELEZNICE: Zabranjen pristup deonici pruge Stara Pazova - Novi Sad do 5. februara • VREME: Hladno, temperatura od -3 do 4 stepena • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545
Info 01.09.2017.
Stara Pazova
Počela nova školska godina

Školsko zvono označilo je danas početak nove školske godine i za oko 7 hiljada učenika pazovačkih osnovnih i srednjih škola.

U školske klupe je danas selo 653 prvaka, što je više nego prošle godine i u OŠ „Heroj Janko Čmelik“ u Staroj Pazovi su nakon dužeg vremena ponovo tri odelenja prvog razreda. U dve osnovne škole na teritoriji staropazovačke opštine, školsko zvono se ovog 1.septembra nije oglasilo. U OŠ „Nikola Tesla“Novim Banovcima su u toku radovi na renoviranju i za tamošnje učenike će raspust potrajati još dve nedelje, a đaci OŠ „Vera Miščević“ iz Belegiša će novu školsku godinu početi u ponedeljak u Surduku, jer će uskoro početi i kompletna rekonstrukcija škole u Belegišu, za šta je Opština Stara Pazova izdvojila 40 miliona dinara. Takođe je za učenike i nastavnike obezbedila prevoz do Surduka. Prvaci svih osnovnih škola će naredne nedelje od Opštine Stara Pazova dobiti školski pribor, a ove godine je lokalna samouprava prvi put finansirala i kupovinu kompleta udžbenika.