VESTI: ZA ISTORIJU! Prva pobeda odbojkašica Jedinstva u CEV Ligi šampiona, Jedinstvo - Volej Miluz 3:2 • Danas počinje isplata penzionerima po 20.000 dinara • Zimska služba JKP Čistoća Stara Pazova spremna je za ovu sezonu i za snežne padavine. • VREME: Oblačno , temperatura od 2 do 10 stepeni • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 655 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Info ostalo 28.08.2017.
Održani 17. Vojački pudarski dani u Čortanovcima

Sedamnaesti Vojački pudarski dani u Čortanovcima održani su u subotu u Borovom gaju. Manifestacija posvećena vinogradu i čuvarima vinograda počela je šahovskim turnirom i izložbom slika, umetničkih predmeta, voća i sremačkih kolača a zatim je usledio kulturno – umetnički program uz dodelu nagrada. Prvo mesto za najlepšu vikendicu pripalo je Đorđu Bugarinu a najbolji vinograd ima Života Stefanović.

Prema oceni komisije, najbolje belo vino prošle sezone je proizveo Dušan Nikolin a crveno Đorđe Marin, na prvom mestu je lozovača Dragana Filipina dok Žarko Jovanović ima najbolju voćnu rakiju. Lazar Nikolin je najmlađi pudar, Verica Ekmedžić najstarija, a Tamara Inđić najlepša pudarka. U programu su učestvovali recitator Milan Dudić, pesnik Stevan Korać, Miloš Filipin je pročitao svoju pesmu o vinogradu, predstavile su se Mila i Biljana Stefanović, Ženska i Muška pevačka grupa KUD-a „Slavko Gajin“, učenici Muzičke škole Ljubinka Lazića i Tamburaški orkestar pod njegovim rukovodstvom, koji je zabavaljao prisutne i nakon zvaničnog dela programa.