VESTI: Potpisani ugovori o dodeli subvencija za staropazovačke poljoprivrednike, iz budžeta izdvojeno 10 miliona dinara • U utorak i sredu obustava saobraćaja tokom dana na putu Nova Pazova - Batajnica • SPORT: Odbojkašice Jedinstva iz Stare Pazove pobedile su u prvom meču polufinala Kupa Srbije Ub rezultatom 3:1 • VREME: Kiša, temperatura do 9 stepeni • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 655 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Politika Stara Pazova 02.04.2012.
IZBORI 2012.- OPŠTINSKA IZBORNA KOMISIJA

Opštinska izborna komisija opštine Stara Pazova proglasila je u ponedeljak 19. marta - izbornu listu Koalicije "Izbor za bolji život – Boris Tadić", za svih 48 odborničkih mesta u lokalnom parlamentu.
U sredu 21. marta proglašena je izborna lista Demokratske stranke „Izbor za bolju Vojvodinu - Bojan Pajtić“, kandidata za poslanika u Skupštini AP Vojvodine po većinskom sistemu Dušana Inđića. U četvrtak 23. marta Komisija je proglasila izbornu listu Demokratska stranka Srbije – Vojislav Koštunica, takođe za svih 48 mesta u Skupštini, a u ponedeljak, 26. marta Komisija je proglasila izbornu listu “Dveri za život Pazove” koju je podnela Grupa građana “Dveri – Pazova” za 16 mesta u Skupštini. U utorak 27. marta proglašena je izborna lista Stranke vojvođanskih Slovaka, takođe za 16 odborničkih mesta, u sredu 28. marta proglašena je izborna lista Srpske napredne stranke sa koalicionim partnerima za svih 48 mesta, a Komisija je proglasila i listu Demokratska stranka Srbije - Vojislav Koštunica, Miloša Crnomarkovića, kandidata za poslanika u Skupštini Vojvodine, po većinskom sistemu.