VESTI: Potpisani ugovori o dodeli subvencija za staropazovačke poljoprivrednike, iz budžeta izdvojeno 10 miliona dinara • U utorak i sredu obustava saobraćaja tokom dana na putu Nova Pazova - Batajnica • SPORT: Odbojkašice Jedinstva iz Stare Pazove pobedile su u prvom meču polufinala Kupa Srbije Ub rezultatom 3:1 • VREME: Kiša, temperatura do 9 stepeni • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 655 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Život Stara Pazova 23.03.2012.
Sistematski pregledi odraslih

Služba opšte medicine Doma zdravlja “Dr Jovan Jovanović Zmaj“ u Staroj Pazovi uvela je u svoj redovan rad preventivnu meru sistematskog pregleda odraslog stanovništva. Sistematske preglede građani mogu da obave kod svog izabranog lekara, subotom pre podne, u Centru za prevenciju u Staroj Pazovi.
Pored uobičajenog lekarskog pregleda pacijentima će biti utvrđen bodi mas indeks, kod žena će biti urađen palpatorni pregled dojki, kod muškaraca pregled prostate, a svima koji dođu na sistematski pregled biće urađen i laboratorijski pregled krvi i mokraće, rekao je za RTV Stara Pazova dr Aleksandar Omerović, načelnik Službe opšte medicine. Sistematski pregledi se ne zakazuju i obavljaju se isključivo kod svog izabranog lekara, naglasio je dr Omerović. U Centru za prevenciju danas će raditi dr Mirjana Muždeka, a 31. marta sa pacijentima radi dr Zorica Diković. Raspored rada u Centru za prevenciju za lekare opšte medicine biće istaknut i na sajtu staropazovačkog Doma zdravlja.