VEST: U Staroj Pazovi otkriven dvdesetdvogodišnji vozač pozitivan na kanabis • SEDNICA SO STARA PAZOVA: Usvojen predlog rebalansa budžeta za 2024. godinu u iznosu od 4,3 milijarde dinara • Odnošenje kabastog otpada u subotu iz Podunavlja • U nedelju 17. Zlatni kotlić u Surduku • U subotu Jedinstvo igra za opstanak, Podunavac dočekuje OFK Bačku, Omladinac gostuje u Kuli • RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Politika Stara Pazova 29.02.2016.
SEDNICA SO STARA PAZOVA: Imenovana opštinska izborna komisija. Formirana odbornička grupa DS-DSS.

Danas je održana 40. sednica Skupštine opštine Stara Pazova na kojoj je jednoglasno usvojen predlog odborničkih grupa za donošenje rešenja o imenovanju Opštinske izborne komisije. Na početku ovog zasedanja predsedavajući Radoje Blagojević obavestio je odbornike u Skupštini o novoj odborničkoj grupi DS - DSS. Nakon konsultacija, odborničke grupe izvestile su predsednika Skupštine Radoja Blagojevića da opštinska izborna komisija treba da broji 12 članova u stalnom sastavu i to u odnosu 6-2-2-2. Šest članova opštinske izborne komisije predložila je odbornička grupa Pokrenimo Srbiju – Tomislav Nikolić.

Za članove su predloženi: Siniša Delić, za njegovog zamenika Renata Radanović Kudić, zatim Branislav Čobanović, za njegovog zamenika Nikola Milaš, Sanja Grbić, za zamenika Srbislav Knežević, Branka Stanojević, za zamenika Olivera Antić, Danica Grebović, a za zamenika Gordana Marjanović. Odbornička grupa Socijalistička partija Srbije – Jedinstvena Srbija predložila je sledeće članove i njihove zamenike: Slavojka Đuričin član, Vanja Marčetić zamenik člana, Nikolina Brdar Vorkapić član i Goran Milanović kao zamenik člana. Odbornička grupa Socijaldemokratska stranka – Pazovački pokret predložila je Tatjanu Stojanović i Dejana Vranića kao članove i Nenada Ostojića i Gorana Radosavljevića kao zamenike, dok je odbornička grupa DS –DSS predložila kao članove Radosava Gvozdića i Slavicu Obradović, a za zamenike Miloša Garića i Ivana Kolića.