(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Aktuelni radovi u Novoj Pazovi na kanalizacionoj i vodovodnoj mreži • Otvaranje izložbe slika "Moskva - Sankt Petersburg" večeras u holu pozorišne sale u 19 časova • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura jutarnja od 3 do 10, najviša dnevna do 16 stepeni
Info 26.02.2016.
Stara Pazova
U ponedeljak 40. sednica SO Stara Pazova

U ponedeljak će biti održana 40. sednica Skupštine opštine Stara Pazova na kojoj će se raspravljati o predlozima odborničkih grupa za donošenje Rešenja o imenovanju Opštinske izborne komisije. Odbornička grupa „Pokrenimo Srbiju – Tomislav Nikolić“ predložila je pet članova Opštinske izborne komisije u stalnom sastavu, sa zamenicima. Odbornička grupa Socijaldemokratska stranka –Pazovački pokret predložila je tri člana sa zamenicima, isto koliko i Odbornička grupa SPS –Jedinstvena Srbija. Predloženo je ukupno 11 članova, ali 13 odbornika u skupštini, od ukupno 48, ne pripadaju nijednoj odborničkoj grupi, pa je moguće do sednice organizovanje još nekoliko odborničkih grupa.
Na prethodnoj 39-oj sednici Skupštine opštine, predsedavajući Radoje Blagojević, saopštio je sastav odborničke grupe Srpska napredna stranka i stranaka okupljenih oko SNS od 24 odbornika, a podsetio je da u skupštini deluju i odborničke grupe: Socijaldemokratska stranka - Pazovački pokret od šest odbornika i SPS – Jedinstvena Srbija koja broji pet odbornika.