(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Staropazovčanin izvršio samoubistvo ispred Skupštine Srbije. Beživotno telo muškarca pronađeno u Gajićevoj bari • Turistička organizacija predstavlja brošuru 250 godina Slovaka u Staroj Pazovi na sajmu u Bratislavi • Do kraja januara izmena režima saobraćaja na putu Stara Pazova - Stari Banovci • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od -2 do 5 stepeni.
Info 26.02.2016.
Stari Banovci
Humanitarni koncert za malu Icu

U crkvi Svetog oca Nikolaja u Starim Banovcima sa početkom u 18 časova u nedelju će biti održan humanitarni koncert za pomoć šestogodišnjoj Ivani Đorđević koja se bori sa ozbiljnim zdravstvenim problemom zbog kojeg joj je ugrožen vid, a potreban joj je novac za lečenje u SAD-u. Na koncertu će učestvovati crkveno – pevačko društvo „Ostrog” iz Novih Banovaca, hor Sveti Vladika Nikolaj iz Nove Pazove, srpski pravoslavni pojci iz hrama Svetog Save u Beogradu, istaknuti guslari, a za sve posetioce pripremljena su i mala iznenađenja.
Ovo je prava prilika za sve ljubitelje duhovne muzike da uživaju u horskom pevanju, a ujedno i da budu humani i svojim skromnim prilogom pomognu ovoj hrabroj devojčici da što pre ozdravi.