(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Staropazovčanin izvršio samoubistvo ispred Skupštine Srbije. Beživotno telo muškarca pronađeno u Gajićevoj bari • Turistička organizacija predstavlja brošuru 250 godina Slovaka u Staroj Pazovi na sajmu u Bratislavi • Do kraja januara izmena režima saobraćaja na putu Stara Pazova - Stari Banovci • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od -2 do 5 stepeni.
Info 25.02.2016.
Stara Pazova
Osnovcima predstavljen vojni poziv

Pripadnici 204. Vazduhoplovne brigade koja se bazira na aerodromu Batajnica, danas su učenicima Osnovne škole „Boško Palkovljević Pinki“ predstavili detalje i uslove upisa u vojnu gimnaziju i srednje stručne vojne škole. Prisustvovalo je svih 113 učenika osmog razreda, a direktor Milan Predojević, kaže da je do sada u svakoj generaciji bilo interesovanja za vojni poziv. O vojnom pozivu, i poslovima programiranja u vojsci, govorio je potporučnik Nikola Lazović, a Petar Stefanović, takođe potporučnik, je rekao da je vojni poziv njegova porodična tradicija.
Školovao se u Americi, a sada je pilot na avionu “super galeb G 4”. Posle dvadeset godina, u narednoj školskoj godini ponovo se uvodi srednjoškolsko stručno obrazovanje podoficira Vojske Srbije. Na redovno četvorogodišnje školovanje, na smer "Ratno vazduhoplovstvo i protivvazduhoplovna odbrana” biće upisana 46. klasa sa 30 učenika i učenica.