(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Aktuelni radovi u Novoj Pazovi na kanalizacionoj i vodovodnoj mreži • Otvaranje izložbe slika "Moskva - Sankt Petersburg" sutra u holu pozorišne sale u 19 časova • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura jutarnja od 3 do 10, najviša dnevna do 16 stepeni
Info 25.02.2016.
Stara Pazova
Osnovcima predstavljen vojni poziv

Pripadnici 204. Vazduhoplovne brigade koja se bazira na aerodromu Batajnica, danas su učenicima Osnovne škole „Boško Palkovljević Pinki“ predstavili detalje i uslove upisa u vojnu gimnaziju i srednje stručne vojne škole. Prisustvovalo je svih 113 učenika osmog razreda, a direktor Milan Predojević, kaže da je do sada u svakoj generaciji bilo interesovanja za vojni poziv. O vojnom pozivu, i poslovima programiranja u vojsci, govorio je potporučnik Nikola Lazović, a Petar Stefanović, takođe potporučnik, je rekao da je vojni poziv njegova porodična tradicija.
Školovao se u Americi, a sada je pilot na avionu “super galeb G 4”. Posle dvadeset godina, u narednoj školskoj godini ponovo se uvodi srednjoškolsko stručno obrazovanje podoficira Vojske Srbije. Na redovno četvorogodišnje školovanje, na smer "Ratno vazduhoplovstvo i protivvazduhoplovna odbrana” biće upisana 46. klasa sa 30 učenika i učenica.