VESTI: Potpisani ugovori o dodeli subvencija za staropazovačke poljoprivrednike, iz budžeta izdvojeno 10 miliona dinara • U utorak i sredu obustava saobraćaja tokom dana na putu Nova Pazova - Batajnica • SPORT: Odbojkašice Jedinstva iz Stare Pazove pobedile su u prvom meču polufinala Kupa Srbije Ub rezultatom 3:1 • VREME: Kiša, temperatura do 9 stepeni • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 655 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Politika Nova Pazova 23.03.2012.
Izbori 2012- PUPS u Novoj Pazovi

Pored brojnih tema vezanih za populaciju penzionera od strane govornika na Tribini PUPS-a održanoj sinoć u Novoj Pazovi, bilo je reči o svim socijalno ugroženim građanima i uslovima u kojima običan čovek u Srbiji živi.
Doktor Jovan Krkobabić je naglasio da je on lično ceo svoj život krvavo radio da bi od seljaka, što je bio i čime se ponosi, stigao do doktora nauka. Završio je i dva fakulteta. Krkobabić je rekao da je ponosan što se sam borio za penzionere i priznao da mu kolege ministri nisu pomagali. Čak je tadašnji guverner Narodne banke Srbije tvrdio da će Srbija propasti zbog penzija i većih iozdvajanja, a on je uspeo da predstavnicima MMF-a objasni situaciju i ponudi ređenje, kako naći potreban novac. Na tribini su govorili i: Dragan Vidojević, predsednik Izvršnog odbora kao i Miroslav Španović, potpredsednik PUPS-a. Prisustvovali su: Milica Dronjak, predsednica Opštinske organizacije i potpredsednik Mirko Vranić.