(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Danas se sprovodi prskanje krpelja u svim lokalnim parkovima i dvorištima škola, vrtića i crkvi • Epidemiološka situacija u staropazovačkoj opštini je sve stabilnija • Staropazovački Dom zdravlja beleži blagi pad pacijenata koji se javljaju sa sumnjom da su zaraženi • Vrtići u staropazovačkoj opštini rade ali u uz poštovanje strogih epidemioloških mera • Do kraja avgusta produženi radovi na sanaciji nadvožnjaka na putu Nova Pazova - Novi Banovci • Otkazani "Dani opštine Stara Pazova"• Staropazovačka biblioteka tokom avgusta subotom ne radi • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Sunčano, temperatura od 17 do 31 stepen
Info 03.08.2015.
Stara Pazova
Nagrađeni najbolji staropazovčani

Mesnu slavu Sv. Iliju, obeležila je MZ Stara Pazova u hotelu Vojvodina, gde su nakon svečanog obreda, sečenja slavskog kolača i reči dobrodošlice Svetislava Subotića, predsednika IO MZ Stara Pazova, dodeljene Plakete sa Poveljom najuspešnijim Staropazovčanima za ovu godinu, kao i novčane nagrade u iznosu od 20.000 dinara, učenicima generacije staropazovačkih osnovnih skola. Nagrađene su Anabela Stošić iz OŠ „Janko Čmelik“, Marija Dimitrijević iz OŠ „Simeon Aranicki“ i Marina Anastasov iz OŠ „Boško Palkovljević Pinki.
Sugrađani koji su za svoj rad i ostvarene rezultate primili Plakete su: Aleksandra Kotarac, odbojkašica Jedinstva, članica juniorske ekipe koja je ovojila četvrto mesto u Srbiji, kao i članica kadetske ekipe koja je osvojila zlatnu medalju na Balkanskom prvenstvu, KK „Front“, koji godinama osvaja brojne trofeje i priznanja na domaćim i stranim takmičenjima, zatim Lidija Gedeljovski, učiteljica u OŠ „Heroj Janko Čmelik“, gde uspešno radi sa mladim recitatorima, od kojih je ove godine jedan stigao do republičke smotre. Plaketa sa Poveljom dodeljena je i Mirjani Radovanović, za svoj dugogodisnji rad i zalaganje u KUD-u „Branko Radičević“, kao i Dr. Milivoju Srećkoviću, načelniku Službe hitne medicinske pomoći, u Domu zdravlja „Dr Jovan Jovanović Zmaj“. Pored mnogobrojnih zvanica slavu su uveličali i gosti iz Poljske, koji su predsedniku opštine Đorđu Radinoviću i rukovodstvu MZ uručili prigodne poklone.