(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Dvadesetogodišnji Luka Preočanin iz Starih Banovaca, pobednik je ovogodišnjeg plivanja za časni krst u staropazovačkoj opštini • Pritvor osumnjičenima u slučaju "Jovanjica" • Do kraja januara izmena režima saobraćaja na putu Stara Pazova - Stari Banovci • Suzana Ilić predsedavajuća lokalnog SES-a • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: tokom dana hladno, temperatura oko 0.
Info 03.08.2015.
Stara Pazova
Nagrađeni najbolji staropazovčani

Mesnu slavu Sv. Iliju, obeležila je MZ Stara Pazova u hotelu Vojvodina, gde su nakon svečanog obreda, sečenja slavskog kolača i reči dobrodošlice Svetislava Subotića, predsednika IO MZ Stara Pazova, dodeljene Plakete sa Poveljom najuspešnijim Staropazovčanima za ovu godinu, kao i novčane nagrade u iznosu od 20.000 dinara, učenicima generacije staropazovačkih osnovnih skola. Nagrađene su Anabela Stošić iz OŠ „Janko Čmelik“, Marija Dimitrijević iz OŠ „Simeon Aranicki“ i Marina Anastasov iz OŠ „Boško Palkovljević Pinki.
Sugrađani koji su za svoj rad i ostvarene rezultate primili Plakete su: Aleksandra Kotarac, odbojkašica Jedinstva, članica juniorske ekipe koja je ovojila četvrto mesto u Srbiji, kao i članica kadetske ekipe koja je osvojila zlatnu medalju na Balkanskom prvenstvu, KK „Front“, koji godinama osvaja brojne trofeje i priznanja na domaćim i stranim takmičenjima, zatim Lidija Gedeljovski, učiteljica u OŠ „Heroj Janko Čmelik“, gde uspešno radi sa mladim recitatorima, od kojih je ove godine jedan stigao do republičke smotre. Plaketa sa Poveljom dodeljena je i Mirjani Radovanović, za svoj dugogodisnji rad i zalaganje u KUD-u „Branko Radičević“, kao i Dr. Milivoju Srećkoviću, načelniku Službe hitne medicinske pomoći, u Domu zdravlja „Dr Jovan Jovanović Zmaj“. Pored mnogobrojnih zvanica slavu su uveličali i gosti iz Poljske, koji su predsedniku opštine Đorđu Radinoviću i rukovodstvu MZ uručili prigodne poklone.