(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Sve spremno za Bogojavljensko plivanje za časni krst u Starim Banovcima • Pritvor osumnjičenima u slučaju "Jovanjica" • Do kraja januara izmena režima saobraćaja na putu Stara Pazova - Stari Banovci • Suzana Ilić predsedavajuća lokalnog SES-a • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Gusta magla, tokom dana suvo i hladno
Info 19.03.2012.
Stara Pazova
Izbori 2012- Prva izborna lista

Sinoć u 23.30 sati Koalicija “Izbor za bolji život – Boris Tadić” predala je izbornu listu Opštinskoj izbornoj komisiji opštine Stara Pazova, potvrdila je u izjavi za RSP Vesna Jovanović, predsednica Komisije.
Odmah po predaji izborne liste, Jovan Tišma, predsednik Opštinskog odbora Demokratske stranke je u izjavi za novinare rekao:- Koalicija Demokratske stranke i Stranke zelenih Srbije je za nepuna dva dana prikupila 1651 overen potpis sugrađana sa teritorije opštine Stara Pazova. Prvi smo predali listu što je najbolji dokaz da smo najozbiljnija političlka organizacija na tertitoriji naše opštine, a i šire. Kao što smo prvi u predavanju liste, tako ćemo biti prvi 6. maja uveče, kada se budu sumirali rezultati, rekao je Jovan Tišma i zahvalio se sugrađanima koji su pomogli u prikupljanju potpisa kao i radnicima Jedinice suda u Staroj pazovi. I Goran Jović, predsednik opštine Stara Pazova, inače kandidat na listi za odbornike Skupštine opštine se na početku izjave zahvalio sugrađanima na potpisima: -To je zaista jedan pokazatelj da građani žele bolji život u našoj opštini. Žele da opština ostane tamo gde sada jeste, da opština ostane na prvom mestu, a prava je prilika, da smo najbolji kao lokalna samouprava da dokažemo i u vremenu koje dolazi. Da na izborima 6. maja građani ne naprave grešku koju su napravili 2004. godine kada se opština, eto, četiri godina nekon toga našla na mestu koje joj realno ne pripada, rekao je Goran Jović i dodao da će izborna lista „Izbor za bolji život – Boris Tadić“ biti na prvom mestu na svim izborima.
Fotografija: Predaja izbornih lista (Z.Milić)