VESTI: ZA ISTORIJU! Prva pobeda odbojkašica Jedinstva u CEV Ligi šampiona, Jedinstvo - Volej Miluz 3:2 • Danas počinje isplata penzionerima po 20.000 dinara • Zimska služba JKP Čistoća Stara Pazova spremna je za ovu sezonu i za snežne padavine. • VREME: Oblačno , temperatura od 2 do 10 stepeni • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 655 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Info Golubinci 20.02.2015.
izmenjen železnički saobraćaj

Zbog remonta desnog koloseka na delu magistralne dvokolosečne pruge Beograd – Šid državna granica između stanica Golubinci-Putinci –Ruma za vreme izvođenja radova na tom delu pruge saobraćaj će se odvijati jednokolosečno na levom koaloseku. Remont je predviđen da traje 205 dana. Zbog uslova neophodnih za bezbedno izvođenje građevinskih radova došlo je do izmena u važećem radu vožnje.

Lokalni putnički voz na relaciji Beograd - Šid, a koji iz Beograda polazi u 22:00 ne saobraća na celom prevoznom putu. Lokalni putnički voz na relaciji Šid-Beograd, a koji iz Šida polazi u 21:56 ne saobraća na celom prevoznom putu, putnički voz na relaciji Beograd - Golubinci, a koji iz Beograda polazi u 19:00 ne saobraća na relaciji Stara Pazova - Golubinci, putnički voz na relaciji Golubinci - Beograd, a koji iz Golubinaca polazi u 20:44 ne saobraća na relaciji Golubinci - Stara Pazova. Lokalni putnički voz na relaciji Beograd - Šid, a koji iz Beograda polazi u 18:45 saobraća sa izmenjenim polaskom iz stanice Beograd u 20:30. Svi ostali međunarodni i lokalni putnički vozovi saobraćaju prema važećem redu vožnje za 2014/2015.godinu sa predviđenim kašnjenjem u dolasku u krajnje stanice Šid, Beograd i Novi Sad od oko 20 minuta.