(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Dvadesetogodišnji Luka Preočanin iz Starih Banovaca, pobednik je ovogodišnjeg plivanja za časni krst u staropazovačkoj opštini • Pritvor osumnjičenima u slučaju "Jovanjica" • Do kraja januara izmena režima saobraćaja na putu Stara Pazova - Stari Banovci • Suzana Ilić predsedavajuća lokalnog SES-a • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: tokom dana hladno, temperatura oko 0.
Info 20.02.2015.
Golubinci
izmenjen železnički saobraćaj

Zbog remonta desnog koloseka na delu magistralne dvokolosečne pruge Beograd – Šid državna granica između stanica Golubinci-Putinci –Ruma za vreme izvođenja radova na tom delu pruge saobraćaj će se odvijati jednokolosečno na levom koaloseku. Remont je predviđen da traje 205 dana. Zbog uslova neophodnih za bezbedno izvođenje građevinskih radova došlo je do izmena u važećem radu vožnje.

Lokalni putnički voz na relaciji Beograd - Šid, a koji iz Beograda polazi u 22:00 ne saobraća na celom prevoznom putu. Lokalni putnički voz na relaciji Šid-Beograd, a koji iz Šida polazi u 21:56 ne saobraća na celom prevoznom putu, putnički voz na relaciji Beograd - Golubinci, a koji iz Beograda polazi u 19:00 ne saobraća na relaciji Stara Pazova - Golubinci, putnički voz na relaciji Golubinci - Beograd, a koji iz Golubinaca polazi u 20:44 ne saobraća na relaciji Golubinci - Stara Pazova. Lokalni putnički voz na relaciji Beograd - Šid, a koji iz Beograda polazi u 18:45 saobraća sa izmenjenim polaskom iz stanice Beograd u 20:30. Svi ostali međunarodni i lokalni putnički vozovi saobraćaju prema važećem redu vožnje za 2014/2015.godinu sa predviđenim kašnjenjem u dolasku u krajnje stanice Šid, Beograd i Novi Sad od oko 20 minuta.