(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Staropazovčanin izvršio samoubistvo ispred Skupštine Srbije. Beživotno telo muškarca pronađeno u Gajićevoj bari • Turistička organizacija predstavlja brošuru 250 godina Slovaka u Staroj Pazovi na sajmu u Bratislavi • Do kraja januara izmena režima saobraćaja na putu Stara Pazova - Stari Banovci • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od -2 do 5 stepeni.
Info 19.02.2015.
Stara Pazova
Konferencija udruženja za zdravu opštinu

Članovi Udruženje građana „Za zdravu opštinu Stara Pazova“ danas su održali konferenciju za novinare nezadovoljni što nakon godinu dana od podnošenja zahteva Skupštini Opštine Stara Pazova za raspisivanje referenduma, na kome bi se građani izjasnili da li su za ili protiv izgradnje postrojenja za preradu industrijskog otpada, referendum nije raspisan.

Ovo postrojenje je predviđeno prostornim planom. Članovi udruženja obavestili su javnost da su javnom tužiocu podneli krivičnu prijavu protiv opštinskog rukovodstva, jer smatraju da referendum treba da bude održan. Oni su prošle godine nakon zbora građana prikupili 2409 potpisa građana koji podržavaju ovu inicijativu, a iz Opštine su dobili odgovor da se još uvek razmišlja o tom postrojenju i da zbog toga nema osnova za raspisivanje referenduma.