(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Staropazovčanin izvršio samoubistvo ispred Skupštine Srbije. Beživotno telo muškarca pronađeno u Gajićevoj bari • Turistička organizacija predstavlja brošuru 250 godina Slovaka u Staroj Pazovi na sajmu u Bratislavi • Do kraja januara izmena režima saobraćaja na putu Stara Pazova - Stari Banovci • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od -2 do 5 stepeni.
Info 11.02.2015.
Stara Pazova
posečena stara stabla

U gradskom parku u Staroj Pazovi nedavno su posečena višegodišnja stabla, koja su po rečima inženjera hortikulture i opštinskog inspektora za zaštitu životne sredine, usled fiziološke starosti i slabosti bila podložna bolestima i napadima insekata. Pomenuta stabla su po planu inženjera hortikulture staropazovačke opštine trebala da budu uklonjena još pre dvadesetak godina u okviru plana rekonstrukcije parka kada je svoje mišljenje o stanju i zdravlju stabala dao i šumarski inspektor koji je tada bio zadužen za našu opštinu, Marko Sekulić.
Od početka ove godine posađen je veliki broj sadnica, samo na putnom pojasu oko 2000 sadnica sibirskog bresta. Sadnice su posađene u svim naseljima naše opštine i to preko 300 sadnica dekorativnog materijala, od kojih se svakog dana uništi ili ukrade veliki broj.