VEST: Fudbalski vikend u BIG Pazova centru, zabava za celu porodicu! • KULTURA: Jun mesec u znaku 3 tradicionalna festivala • RADOVI U CENTRU: Mašine se premestile na poslednju deonicu ispred zgrade Poreske uprave • Predstava pazovačke gimnazije pobedila na omladinskom festivalu u Kuli • Pripadnici sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije apeluju na sve da ne pale granje, travu i nisko rastinje.• Prijave za Memorijalni turnir Nikola Vulinović traju do 20 juna • RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Info Stara Pazova 13.07.2012.
SO IMENOVALA NOVE DIREKTORE

Skupština opštine Stara Pazova, danas na trećem zasedanju, poslednjem pred letnju pauzu, izvršila je kadrovske promene u većini Upravnih i Nadzornih odbora, i imenovala nove direktore u nekoliko preduzeća čiji je osnivač.

Na početku današnje, sednice Srđo Komazec, odbornik SRS je imao primedbu na zapisnik sa jučerašnjeg zasedanja, jer kako reče, nije obrazloženo zašto mu je izrečena opomena. Većinom glasova njegova primedba je odbijena, a prilikom utvrđivanja dnevnog reda, Komazec je opet imao primedbe na rok i proceduru zakazivanja sednice. Međutim, odbornička većina je prihvatila ponuđeni dnevni red, a zatim su novi odbornici: Vladimir Šimunović, sa izborne liste „Pokrenimo Srbiju Tomislav Nikolić“ i Sanja Verić, sa liste „Jedinstvena Srbija Dragan Marković Palma“, položili zakletvu. Zatim su bez rasprave odbornici prihvatili razrešenja dosadašnjih i imenovanja novih članova u Upravnim i nadzornim odborima Direkcije za izgradnju, Urbanizma, Čistoće, Vodovoda i kanalizacije i Doma zdravlja. Iz proceduralnih razloga nije došlo do promene u sastavu Upravnog odbora Centra za kulturu, jer je predloženo razrešenje osobe koja se već tri godine ne nalazi na toj dužnosti, obrazložio je Aleksandar Bako, dosadašnji direktor Cetra za kulturu. Skupština je danas za direktora Čistoće imenovala Đukana Rakonjca, Vladimir Kerkez je imenovan za v.d. direktora Centra za kulturu na period do jedne godine, Jovo Bijelić je razrešen dužnosti direktora Vodovoda i kanalizacije, a za novog direktora ovog javnog preduzeća imenovan je Miloš Grković. Doktor Rada Inđić imenovan je za v.d. direktora Doma zdravlja „dr Jovan Jovanović Zmaj“ na period od šest meseci, Jovan Tišma je razrešen dužnosti direktora Direkcije za izgradnju, a za novog direktora imenovan je Nedeljko Kovačević.