VESTI: Potpisani ugovori o dodeli subvencija za staropazovačke poljoprivrednike, iz budžeta izdvojeno 10 miliona dinara • U utorak i sredu obustava saobraćaja tokom dana na putu Nova Pazova - Batajnica • SPORT: Odbojkašice Jedinstva iz Stare Pazove pobedile su u prvom meču polufinala Kupa Srbije Ub rezultatom 3:1 • VREME: Kiša, temperatura do 9 stepeni • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 655 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Info Stara Pazova 27.01.2015.
Proslava dana Svetog Save

Predsednik opštine Đorđe Radinović sa saradanicima posetio je danas, na Svetog Savu, školu za osnovno i srednje obrazovanje “Anton Skala“ i Osnovnu školu “Boško Palkovljević Pinki“ u Staroj Pazovi. Svečani slavski obred u školi “Anton Skala“ obavili su Dejan Erić i Nikola Despot, sveštenici staropazovački a kum slave bio je predsednik Opštine Đorđe Radinović, koji je uručio tablet računare najgrađenim đacima i slatke paketiće učenicima. Prisutne je pozdravila direktorka Tanja Todorović a svečanu priredbu pripremili su učenici škole i njihovi drugari iz dnevnog boravka “Iskorak“.

Uz vino, žito, sveću i kumove, prošlogodišnjeg Bogdana Miljevića i ovogodišnjeg Vladimira Kikovića, svečani slavski obred u školi “Boško Palkovljević Pinki“ obavio je jerej Nikola Despot. U ime ustanove prisutne je pozdravio direktor Milan Predojević a učenici su u čast Svetom Savi izveli odlično zamišljen dramski prikaz protkan recitalom, pesmama i video bimom. Bila je to i prilika da se nagrade učenici koji su bili najuspešeniji na likovnom i literarnom konkursu koji je povodom Savindana organizovan u školi i najbolji sportisti.